Skip to content

Assistant Front Office Manager

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 2.530 - € 2.965 per maandFront Office

Functieomschrijving

Ben jij enorm gastvrij en vind je het leuk om gasten te onthalen in ons splinter nieuwe hotel? Heb jij leidinggevende skills en weet jij er samen met je team voor te zorgen dat jullie prachtige doelen behalen? Dan ben jij de Assistant Front Office Manager die wij zoeken!

Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

• Je zorgt voor een ultieme gastbeleving, een hoog serviceniveau en een prettige werksfeer. Het wordt jouw taak om samen met de Front Office Manager de kwaliteit die wij voor ogen hebben, te behalen.

• Je focus ligt op het vormen, aansturen, trainen, coachen en enthousiasmeren van jullie Front Office team.

• Je bent verantwoordelijk voor de gasttevredenheid en het behandelen van speciale verzoeken en klachten.

• Je optimaliseert de omzet, onder andere door teamleden te stimuleren in ‘upsell’ en ‘cross selling’.

• Je ondersteunt bij het voeren van sollicitatiegesprekken en geeft input voor de voortgangsgesprekken;

• Neemt taken van Front Office Manager waar in haar afwezigheid;

• En je werkt natuurlijk operationeel mee tijdens verschillende diensten en verzorgt daarbij overkoepelende en controlerende taken.

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?
Je bent allereerst professioneel, representatief en gastvrij. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, je weet wat prioriteit heeft en je kunt snel schakelen. Je bent collegiaal en kunt helder communiceren naar zowel gasten als collega's. Je weet daarnaast collega’s te motiveren. En het allerbelangrijkste, je hebt zichtbaar plezier in het werk.

Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • Het goed beheersen van computervaardigheden (Microsoft Office en het hotelreserveringssysteem IDPMS). Kennis of ervaring met Amadeus is een pré;
 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 32 tot 38 uur beschikbaar en flexibel inzetbaar, ook in weekenden en op feestdagen;
 • Het is een vereiste dat je goed Nederlands én Engels spreekt en schrijft. Bij voorkeur heb je kennis van de Duitse taal.

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.

Daarnaast krijg je van ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.530 en €2.950 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Volledige reiskostenvergoeding als je verder woont dan 10 kilometer. Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald;
 • Een mooi vitaliteitsplan met leuke acties. We vinden de gezondheid van onze collega's namelijk erg belangrijk;
 • Krijg je 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een full-time dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • Mag je bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en krijg je een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • Krijg je 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • Kom je te werken in een hecht en gezellig team, waarmee je korte lijntjes hebt en snel kunt schakelen én waar leuke personeelsfeestjes mee te vieren zijn;
 • Zijn we volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken.

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fietsafstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, twaalf meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

of