Skip to content

Banqueting medewerker

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.300 per maandF&B

Functieomschrijving

Met 14 fantastische zalen is Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar straks een fantastische locatie voor vergaderingen, feesten en partijen. 

Om ervoor te zorgen dat alle zalen er tiptop uitzien en de gasten de beste ervaring zullen beleven, zijn wij op zoek naar een professional die passie heeft voor de Banqueting!

Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • De aanvragen voor de zalen komen binnen bij onze sales afdeling. Op de dag dat de partij komt is het aan jou om te stralen. Jij zorgt er met jouw gastvrijheid voor dat het de gasten aan niets ontbreekt.
 • Als Banqueting Medewerker ben je werkzaam in een gezellig en gedreven team. Samen zorgen jullie ervoor dat elke dag op de banqueting gestroomlijnd verloopt.
 • Ons prachtige luxe horecaplein op de beide banqueting etages staat er dankzij jou altijd strak bij. Jij zorgt er namelijk voor dat alles bijgevuld en vers is.
 • Als de partij onze zalen heeft verlaten zorg jij er samen met je team voor dat alles weer helemaal ready is voor de volgende partij!

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

Grote groepen van 200 man of kleine groepjes van 6 man, voor jou is niets te gek. Je vindt het leuk om druk bezig te zijn en elke gast zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast ben je gastvrij, representatief en ben je flexibel inzetbaar.


Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • Minimaal MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
 • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar. Weekenden, avonden en feestdagen zijn geen probleem voor jou; 
 • Relevante werkervaring in de banqueting is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.200,00 en €2.300,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding als je verder woont dan 10 kilometer. Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald. Parkeren van zowel de auto als E-bike (ook opladen) kan gratis bij ons hotel!;
 • Een mooi vitaliteitsplan met leuke acties. We vinden de gezondheid van onze collega's namelijk erg belangrijk;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je mag bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • We zijn volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fiets afstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, veertien meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar