Overslaan naar content

Banqueting Supervisor

Op locatie
 • Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.400 - € 2.900 per maandF&B

Functieomschrijving

Houd jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen? En weet jij je team zo aan te sturen dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Dan ben jij de Banqueting Supervisor die wij zoeken!


Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • Als Banqueting Supervisor kom je in ons splinternieuwe hotel met 14 luxe (vergader)zalen te werken. Tijdens jouw shift ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en onze gasten. Jij zorgt ervoor dat al onze gasten niets tekortkomen en met een grote glimlach ons hotel verlaten!
 • Samen met onze Banqueting Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een vast team van gemiddeld 6 collega's. Bij grote partijen stuur je ook de uitzendkrachten aan. 
 • Jij weet je enthousiasme en expertise voor het vak ook over te brengen op je collega’s en hen op de werkvloer te motiveren en aan te sturen.
 • Daarnaast weet je op een efficiënte manier samen te werken met verschillende afdelingen, zoals de keuken en de salesafdeling.

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

Je laat je niet gek maken door een drukke banqueting dag, je krijgt hier juist energie van. Je bent enthousiast en hebt altijd een glimlach op je gezicht. Je hebt zichtbaar plezier in je werk en weet dit ook over te brengen op je collega’s en onze gasten. Daarnaast kun je ook goed multitasken.

Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • 2 jaar werkervaring in de F&B, bij voorkeur ervaring in de Banqueting en als leidinggevende;
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar. Avonden, weekenden en feestdagen zijn geen probleem voor jou;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.400,00 en €2.900,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer als je verder woont dan 10 kilometer fietsen (met een max. van 30 km). Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald. Parkeren van zowel de auto als E-bike (ook opladen) kan gratis bij ons hotel!;
 • Een uitgebreid vitaliteitsplan met diverse acties, waarbij de gezondheid van onze collega's centraal staat;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je mag bij ons voor €69,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • Geniet daarnaast van 15% personeelskorting in ons restaurant Eiber, bar Hop en onze bakkerij Koekoek;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • We zijn afgelopen 2 jaar flink bezig geweest met de verbouwing, wat betekent dat je in één van de mooiste en nieuwste hotels uit de omgeving komt te werken!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fietsafstand van het centrum van Den Haag, is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus is ons pand afgelopen twee jaar radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant zijn we uitgegroeid tot een hotel met 225 kamers, een restaurant, bar, veertien meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast zijn we volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar