Overslaan naar content

Bartender

Op locatie
 • Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.300 - € 2.550 per maandF&B

Functieomschrijving

Ben jij een echte horecatijger die in een handomdraai de heerlijkste drankjes bereid en ze vervolgens met een grote glimlach naar onze gasten brengt? Dan ben jij de bartender die wij zoeken voor onze splinternieuwe gastrobar Hop!

Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • Eind van de middag start jij onze prachtige gastrobar op. Jij zorgt voor alle voorbereidingen die er plaats moeten vinden achter de bar en in de lounge, zoals mise en place, voorraadaanvulling en het strak maken/houden van de lounge.
 • Je ontvangt de gasten als visitekaartje van onze bar. Je neemt bestellingen op en bereid de heerlijkste cocktails.
 • Als bartender maak je een gezellig praatje met de gasten en bezorg je hen een avond om nooit te vergeten!

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

Je bent een spontaan, enthousiast en representatief. Je bent flexibel en weet snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en verschillende type gasten. Uiteraard ben je gastgericht en zorg je voor uitstekende kwaliteit.

Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • Minimaal 1 jaar werkervaring achter de bar;
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar. Avonden, weekenden en feestdagen zijn geen probleem voor jou;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal.

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.300,00 en €2.550,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer als je verder woont dan 10 kilometer fietsen (met een max. van 30 km). Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald. Parkeren van zowel de auto als E-bike (ook opladen) kan gratis bij ons hotel!;
 • Een uitgebreid vitaliteitsplan met diverse acties, waarbij de gezondheid van onze collega's centraal staat;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je mag bij ons voor €69,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • Geniet daarnaast van 15% personeelskorting in ons restaurant Eiber, bar Hop en onze bakkerij Koekoek;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fiets afstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, twaalf meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Op locatie
 • Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.300 - € 2.550 per maand
F&B

of

Apply with Indeed onbeschikbaar