Skip to content

F&B Supervisor

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.575 per maandF&B

Functieomschrijving

Heb jij een hart voor de horeca? Weet jij samen met jouw team voor een ultieme gastbeleving te zorgen? Dan ben jij de F&B supervisor die wij zoeken!

Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • Als F&B Supervisor kom je in ons splinternieuwe restaurant en bar te werken. Samen met je team zorg jij ervoor dat we ons nieuwe restaurant weer op de kaart weten te zetten!
 • Jij weet je enthousiasme voor het vak ook over te brengen op je collega’s en weet hen op de werkvloer te motiveren en aan te sturen.
 • Je staat onder leiding van onze F&B Manager en onze Restaurant Manager. Samen met de andere supervisors ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s op de shift.
 • Tijdens jouw shift zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komt. Naast het aansturen van je collega’s werk je uiteraard ook mee in de operatie.

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

Je laat je niet gek maken door een vol restaurant. Je krijgt hier juist energie van. Je bent enthousiast en hebt altijd een glimlach op je gezicht. Je hebt zichtbaar plezier in je werk en weet dit ook over te brengen op je collega’s en onze gasten.

Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de F&B;
 • Je bent 38 tot 40 uur beschikbaar. Avonden, weekenden en feestdagen zijn geen probleem voor jou;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.200,00 en €2.575,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld; 
 • Een reiskostenvergoeding als je verder woont dan 10 kilometer (met een max. van 30 km). Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald. Parkeren van zowel de auto als E-bike (ook opladen) kan gratis bij ons hotel!;
 • Een mooi vitaliteitsplan met leuke acties. We vinden de gezondheid van onze collega's namelijk erg belangrijk;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je mag bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • We zijn volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fiets afstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, veertien meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar