Skip to content

Housekeeper (algemene ruimtes)

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.250 per maandFacilitair

Functieomschrijving

Ben jij iemand met oog voor detail en weet je alles er zo tip top mogelijk uit te laten zien?

Dan ben jij de housekeeping medewerker die wij zoeken voor onze algemene ruimtes!

Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • Als housekeeper ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het interieur van het hoofdgebouw.
 • Naast het hoofdgebouw zorg je ook voor de personeelsruimtes, zoals onze toekantine, kleedruimtes en kantoren. Dit doe jij tijdens de ochtend en avonddiensten. 
 • Je houd je dagelijks bezig met het bekijken en oppakken van openstaande tickets.
 • Daarnaast zorg je ervoor dat al jouw benodigdheden op voorraad zijn.
 • Op dit moment zitten we in een grootse verbouwing. Als housekeeper heb je een belangrijke rol in de oplevering van ons prachtige hotel! Jij zorgt ervoor dat alles straks spik en span is voordat wij onze eerste gasten ontvangen!

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

Je hebt oog voor detail en ziet niets over het hoofd. Jij zorgt ervoor dat al onze algemene ruimtes stralen! Je kunt goed zelfstandig werken en weet van aanpakken. Uiteraard ben je gastvrij en weet je onze gasten te helpen waar nodig!

Daarnaast hopen we dat je het volgende in huis hebt:

 • Je bent flexibel inzetbaar, het is voor jou geen probleem om vroeg in de ochtend te starten en tot laat in de avond te eindigen. Ook in weekenden en op feestdagen bij jij beschikbaar;
 • Je bent 32 uur beschikbaar;
 • Je beschikt over MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
 • Je bent parttime of fulltime beschikbaar.

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?


Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.200,00 en €2.250,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Volledige reiskostenvergoeding als je verder woont dan 10 kilometer. Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald. Parkeren van zowel de auto als E-bike (ook opladen) kan gratis bij ons hotel!;
 • Een mooi vitaliteitsplan met leuke acties. We vinden de gezondheid van onze collega's namelijk erg belangrijk;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je mag bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • We zijn volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fietsafstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, twaalf meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar