Skip to content

Kitchen Manager

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 3.300 - € 3.900 per maandKeuken

Functieomschrijving

Weet jij onze keuken met jouw kwaliteiten naar een culinair niveau te tillen? En vorm jij graag een nieuw keukenteam, waarmee je prachtige prestaties gaat neerzetten? Dan ben jij de Kitchen Manager die wij zoeken!

Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • Als Kitchen Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten aansturen van het volledige keukenteam, inclusief de stewarding.
 • Je weet als Kitchen Manager een culinaire stempel te drukken op ons hotel.
 • Samen met de F&B Manager denk je na over verbeteringen om ons nieuwe restaurant écht op de kaart te zetten.
 • Je bent verantwoordelijk voor onze verschillende outlets en zorgt ervoor dat de gastbeleving op en top is!
 • Als onderdeel van het managementteam werk je samen met je collega’s aan het neerzetten van een prachtig nieuwe hotel. Jouw input vinden we hartstikke belangrijk!

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

We zijn op zoek naar een enthousiaste manager die het beste uit zijn team wil halen en daarnaast staat te springen om een nieuw keukenteam op te bouwen.

Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • MBO of HBO werk- en denkniveau. Het hebben van een SVH-leermeesterdiploma en sociale hygiëne is een pré.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Minimaal 38 uur beschikbaar.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Als Kitchen Manager krijg je dan ook een opleidingsbudget!

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €3.300,00 en €3.900,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding als je verder woont dan 10 kilometer (met een maximum van 30 km). Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald. Parkeren van zowel de auto als E-bike (ook opladen) kan gratis bij ons hotel!;
 • Een mooi vitaliteitsplan met leuke acties. We vinden de gezondheid van onze collega's namelijk erg belangrijk;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je mag bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • We zijn volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in oktober 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fiets afstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, twaalf meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteldof

Apply with Indeed onbeschikbaar