Skip to content

Medewerker technische dienst

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 2.450 - € 2.850 per maandFacilitair

Functieomschrijving

Weet jij er straks voor te zorgen dat ons gehele hotel technisch op en top functioneert? Ben je technisch aangelegd en weet je alle storingen binnen no time op te lossen?

Dan ben jij de medewerker technische dienst die wij zoeken!


Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • Als onderdeel van het Facility team weet je snel en efficiënt oplossingen voor problemen uit je mouw te schudden, zoals bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan apparatuur, installaties, sanitair, verlichting, meubilair/inventaris, hang- en sluitwerk, gastenkamers/algemene ruimtes (reparatieschilderwerk, behangen, e.d.),
 • Verder beheer je alle werkmaterialen van de technische dienst. Je zorgt ervoor dat alles compleet is en dat de werkplaats er strak uitziet!
 • Je schakelt snel met collega’s van onze andere afdelingen om het verblijf voor onze gasten vlekkeloos te laten verlopen.

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

Je bent oplossingsgericht, kunt snel schakelen en bent natuurlijk een echte technicus! Verder weet je zelfstandig te werken en kun je goed prioriteren.


Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • 1 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Spreekt de Nederlandse taal;
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om in weekenden en op feestdagen storingsdiensten te werken;
 • Het hebben van een NEN 3240 certificaat op het niveau van installatieverantwoordelijke is een mooie pré.


Klinkt goed, maar
wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?


Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.


Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.450,00 en €2.850,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding als je verder woont dan 10 kilometer (met een maximum van 30 km). Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald. Parkeren van zowel de auto als E-bike (ook opladen) kan gratis bij ons hotel!;
 • Een mooi vitaliteitsplan met leuke acties. We vinden de gezondheid van onze collega's namelijk erg belangrijk;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je mag bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • We zijn volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fietsafstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt. 

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, twaalf meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar