Skip to content

Open sollicitatie

Wassenaar, Zuid-Holland, NederlandOpen sollicitatie

Functieomschrijving

Vind jij dat je onze nieuwe collega moet worden? Je bent nog maar een paar kliks verwijderd van je nieuwe toekan familie!

Voor ons nieuwe hotel zoeken we nieuwe mensen, dus mocht jij er van overtuigd zijn dat wij jou sowieso nodig hebben, solliciteer dan vast! Stuur een open sollicitatie met daarin jouw CV en motiveer waarom je graag ons team wil komen versterken!

Wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

  • Je mag bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
  • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
  • We zijn volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken.

Vereisten

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fietsafstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. Momenteel hebben we 92 kamers en een a la carte restaurant. Maar daar blijft het niet bij: we zijn begonnen met de verbouwing van ons hotel. Het nieuwe hotel krijg 225 kamers, een prachtig restaurant, een nieuw bar, twaalf meetingrooms en een fitnessruimte!


Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.


** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

of