Skip to content

Stock specialist (magazijn medewerker)

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 1.900 - € 2.200 per maandFacilitair

Functieomschrijving

Zorg jij er graag voor dat we altijd voldoende voorraad hebben? Werk je graag ordelijk en houd je ervan om fysiek bezig te zijn? Dan ben jij de stock specialist die wij zoeken voor ons nieuwe hotel!


Welke uitdagingen liggen er voor je klaar?

 • Als stock specialist ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van ons hotel en restaurant. Jij zorgt ervoor dat er genoeg voorraad is zodat onze gasten niets tekort komt.
 • Jij zorgt voor de verwerking van onze binnenkomende goederen en dat alles netjes op zijn plek komt te staan.
 • Je houd je bezig met het strak houden van ons splinternieuwe magazijn en koelingen.
 • Ook ben je contactpersoon voor onze toeleveranciers en regel je de leveringen en mogelijke retourzendingen.

Vereisten

Pas jij bij onze toekan familie?

Je bent zelfstandig en steekt graag je handen uit de mouwen. Je werkt overzichtelijk en bent ordelijk. Daarnaast kun je goed omgaan met stressvolle momenten en weet je prioriteiten te stellen.

Verder hopen wij dat je het volgende in huis hebt:

 • Minimaal MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 28 tot 32 uur beschikbaar.

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

Bij ons familiehotel werken we in een open, informele setting. Snel schakelen zit in ons DNA. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien door middel van leuke trainingen en een persoonlijke performance cyclus. Niet geheel onbelangrijk, je komt terecht in een leuk en gezellig team, waarbij we houden van leuke personeelsuitjes.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een goed salaris, tussen de €2.050,00 en €2.200,00 per maand o.b.v. 40 uur excl. 8% vakantiegeld;
 • Volledige reiskostenvergoeding als je verder woont dan 10 kilometer. Woon je binnen een straal van 10 kilometer kom je in aanmerking voor de E-bike lease, waarbij jij alleen 7% bijtelling betaald;
 • Een mooi vitaliteitsplan met leuke acties. We vinden de gezondheid van onze collega's namelijk erg belangrijk;
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten;
 • Je mag bij ons voor €65,00 overnachten bij een grote selectie van Van der Valk hotels en je krijgt een proefovernachting aan het begin van je dienstverband;
 • 10% korting voor jou als toekan lid op verschillende producten van topkwaliteit uit onze hotels, in de Valkstore!;
 • We zijn volop bezig met de verbouwing van het hotel, waardoor je in 2023 in een van de mooiste Van der Valks komt te werken!

Leer onze warme familie kennen!

In Wassenaar, een mooie bosrijke omgeving en op fiets afstand van centrum van Den Haag is het heerlijk thuiskomen bij Van der Valk. Zowel voor gasten als voor onze familie. Bij ons ben je als medewerker ‘part of the family’. We leren jou graag persoonlijk kennen, zorgen ervoor dat je je thuisvoelt in het team en staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Bij familie Toekan staat gasttevredenheid en een hoog servicelevel centraal. We zetten altijd die ene stap extra om ervoor te zorgen dat onze gasten meer ontvangen dan zij verwachten. In ons familiebedrijf combineren we het beste van verschillende generaties. Gouden tradities houden we in ere, maar vernieuwing mag er ook zijn. En dus wordt ons pand momenteel radicaal verbouwd en verduurzaamd. Van 92 kamers en een restaurant groeit het hotel naar 225 kamers, een restaurant, bar, twaalf meetingrooms en een fitnessruimte. Daarnaast gaan we gaan volledig van het gas af, composteren voedselresten tot biogas en streven ernaar om volledig circulair te worden. Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je in dit prachtige duurzame hotel werkt?

Ben jij helemaal verkocht en wil jij team Toekan komen versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Geen probleem, stuur dan gerust een appje (06-43485554) of een mail (recruitment@wassenaar.valk.com) naar Lisanne, HR-Agent.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

of